MAPAX® - den naturlige måde at bevare den høje fødevarekvalitet
Dagens kunde forventer at den gode mad både er sund, sikker, mindst muligt forarbejdet og attraktivt emballeret. Ideelt set skal det også være let at købe og tilberede friske madvarer og færdigretter når som helst.

Opdag det ultimative koncept for fødevarekvalitet
Fødevarer, der ikke sælges til tiden og derfor sendes tilbage, er et stort problem, der har en alvorlig betydning for produktiviteten hos fødevareproducenter. Men pakning i beskyttende atmosfære (MAP) leveret af AGA er den ideelle løsning på problemet. Produkter, der førhen ikke kunne holde sig friske i hele distributionskæden, kan nu sælges i forretningerne, uden at det går ud over kvaliteten. Denne naturlige metode er hurtigt ved at blive mere og mere populær over hele verden.
AGA's MAP (Modified Atmosphere Packaging - pakning i beskyttende atmosfære) sikrer høj fødevarekvalitet på en naturlig måde. Det fastholder også den oprindelige smag, konsistens og udseende af jeres fødevarer og kan forlænge udløbsdatoen, hvilket betyder færre returvarer.
For at få den bedst mulige MAPAX® løsning til jeres produkter, skal I bare kontakte os!
MAP-teknologien
MAP gasblandinger består normalt af de samme gasser, som vi indånder: kuldioxid (CO2), nitrogen (N2) og oxygen (O2).
Mikrobiel vækst kan også hæmmes ved hjælp af andre gasser, såsom dinitrogenoxid (N2O), argon (Ar) og hydrogen (H2). Gasserne kan anvendes hver for sig eller blandes i bestemte blandingsforhold.
De korrekte gasblandinger afhænger af fødevaren og dens egenskaber. MAP kan også være et supplement til andre konserveringsmetoder.